Bericht versturen

Verticale VS horizontale CNC V-groefmachine

November 14, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Verticale VS horizontale CNC V-groefmachine

Verticale VS horizontale CNC V-groefmachine

1. Dimensie

 

De afmetingen van de twee groevenmachines zijn in principe hetzelfde, maar de verticale groevenmachine is hoger dan de horizontale groevenmachine, dus het visuele effect is iets slechter.,De winkelruimte is beperkt en de winkelklanten kiezen voor horizontale groeven.

 

2. Materiaal laden

 

2.1 Om te beginnen wordt de achterste maat automatisch geopend nadat het werkstuk is verwerkt, aangezien het voorste deel van de verticale groeifmachine open is.

Het plaatje wordt naar de voorkant van de apparatuur gestuurd, waardoor het voor de bediener gemakkelijker is om op en van het plaatje te stappen.omdat de werkbank van de verticale groeifmachine smal is en de voorste beugel is ontworpen met meerdere universele ballen bij het verwerken van dikkere platen, het platform De beweging van de plaat is flexibeler, handiger en praktischer.

 

2.2 Door het grote werkplatform van de horizontale groeifmachine zal het laden en lossen van de hele plaat of grotere platen, wanneer deze wordt verwerkt, tijdrovender en arbeidsintensiever zijn;Over het algemeen, zal er een beschermende film aan de voorzijde van de roestvrijstalen plaat zijn, zodat bij het verplaatsen van de plaat de beschermende film een wrijvingsbarrière met het werkoppervlak vormt.Als dikkere platen worden verwerkt, zal het verplaatsen van de lakens uiterst tijdrovend en moeizame werkzaamheden zijn.

 

3. Verwerkingsbereik

 

Verticale groeifmachine: verwerking van 0,5-6 mm dikte, 4000 mm*4000 mm specificatiesplaat.

Horizontale groefmachine: verwerking van platen met een dikte van 0,5-4 mm en een afmeting van 4000 mm*1250 mm.

 

4. VerwerkingSplassen

 

Aangezien de gereedschapsholder van de verticale groefmachine relatief licht is, is de snelheid van het werk relatief snel en heeft de verticale groefmachine een dubbele gereedschapsholder.die een bepaalde hoeveelheid manuren bespaart bij het verwerken van de dichtheidsgroeven van het hele bordDoor de horizontale groefmachine moet de hele balk bewegen wanneer de groefmachine wordt verwerkt, zodat de bewerkingssnelheid lager is dan die van de verticale groefmachine.

 

 

5EnergieSverzamelen

 

Aangezien de gereedschapsholder van de verticale groefmachine ongeveer 300 kg weegt en de balk van de horizontale groefmachine ongeveer 900 kg,het energieverbruik van de hoofdmotor van de verticale groeifmachine tijdens de verwerking lager is dan dat van de horizontale groeifmachine.

 

6. Cost enPrijst

Aangezien de verticale groefmachine meer onderdelen, gewicht, verwerkingstechnologie, assemblagetechnologie enz. heeft en complexer is dan de horizontale groefmachine,de kostprijs en de verkoopprijs van de verticale groevenmachine zijn beide hoger dan die van de horizontale groevenmachine.

laatste bedrijfsnieuws over Verticale VS horizontale CNC V-groefmachine  0

laatste bedrijfsnieuws over Verticale VS horizontale CNC V-groefmachine  1

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Su
Tel. : +86 18795635190
Fax : 86-0510-8855-8857
Resterend aantal tekens(20/3000)